21 Şubat 2013 Perşembe

Karaca mağduriyetim ve çeyiz setim

Çeyizimin büyük parçalarını da sonunda tamamladım. Ama ne tamamlamak.. Zaten zorlu bir seçim süresi geçirdim. (Evet bu konularda meğer çok kararsızmışım) bunun üstüne teslimatta ve teslim edilen ürünlerde ne denli problem yaşadım anlatamam..

Geçtiğimiz ay satın aldığım ve bu ay teslimi yapılacağı söylenen ürünlerim gelmeyince şubeye gittim, meğer unutulmuşum ! Şaka gibi değil mi, müdür yardımcısı "gözden kaçırmışız sizi" dedi.. Özür dileyip 3 gün sonra ürünlerimin elimde olacağını söyledi. Beklemeye koyulduk lakin belirttikleri tarihte ürünler yine gelmedi, hadi buna da tamam insanlık hali dedim geçtim. Ertesi gün sadece kahvaltı takımım geldi ve hiç bir şekilde arayıp diğer ürünlerin neden gelmediğine dair durum bildirmediler..  Diğer ürünler neden gelmedi herhangi bir bilgi yok..

Şuan hala ürünlerimin tamamı elime ulaşmadı tam 4 kere ertelendim, problem var şu bu dendi..

İşin kötüsü elime ulaşan kahvaltı takımım o kadar kötü bir haldeki , inanılmaz bir rutubet kokusu, rengi solmuş kırmızıdan pempeye dönmüş tabaklar ve eksik çaydanlığım.. Hemen değişim istedim.
Aldığıma alacağıma pişman ettiler, teşekkürlerimi sunuyorum buradan Karaca ya..

Bu markaya hiç yakışmadı hemde hiç..

Ürünlerim şunlar ;          (Görseller googledan )













8 yorum:

  1. Malesef büyük firmalardada böyle sorunlar olabiliyor benimde basima cok gelir boyle aksilikler umarim en kisa zamanda magduriyetini karsilarlar canim eger düzeltmezlerse hatalarini tüketici haklarinin sitesi var sikayetvar diye oraya yazmani tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Orayada yazmayı düşünüyorum, çok gerildim gerçekten..

    YanıtlaSil
  3. üzme kendini canım...
    inşallah mağduriyetini karşılarlar.....
    istemesekte insanınn canı sıkılıyor malesef...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma Şirinecim insanlık hali herkes hata yapar unutur v.s. ama hatanın üstüne 4-5 kere daha hata yapılması olacak iş değil. İnş. tez zamanda çözülür. Teşekkür ederim.

      Sil
  4. Ben de Karaca' dan yemek takımı aldım. Birkaç parçasının desenlerinde problem vardı, geri gönderdim. Neredeyse 3 ay olacak hala gelmedi ürünlerim. Allah' tan düğünüme daha çok var. Tez zamanda ayıplarını telafi ederler umarım. Ben de evlilik hazırlığı içerisindeyim, takipteyim :)

    tidyghost.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben açıkçası Karaca gibi bir firmaya bu tarz olayları yakıştıramıyorum.. Onun gibi bir çok firmadan ürün aldım hiç birinde böyle sorunlar yaşamadım. Benim yemek takımımda da problemli parçalar çıktı. Yarın götüreceğim ki bunu yazıda ayrıca belirtmedim bile..

      Tez zamanda çözülür inş..

      Sil
  5. çeyiz
    dizmek gerçekten çok sıkıntılı ve zor bi iş nerden ne sorun yaşatacağı belli değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, kaçınılmaz durumlar birinde yaşamazsan diğerinde problem yaşıyorsun :/

      Sil