30 Temmuz 2013 Salı

Çeyiz Çeyiz Çeyizlerrr


Ne zamandır günlük yemek takımı arayışı içerisindeydim. En son Kütahya'ya gittiğimde bakarım deyip, arayışıma son verdim. Geçtiğimiz haftasonu Bursa'da ailemle Özdilek'e alışverişe gittiğimizde
Porland ın bu takımını buldum. Oldukça makul fiyatlı olmasıda cezbetti açıkçası.. Düz mü olsun desenli mi olsun diye düşünürken kararımı düzden yana kullandım.. Günlük sofralarımda  düz beyaz bir yemek takımı kullanarak masa örtüleri peçeteler v.s. ile gönlümce renklendirebileceğim bir takım olsun istedim..

Fotoğrafını çekmedim, paketi açarsam toparlanmasıda epey zor olacaktı. İnternetten aldığım bu fotoğraf modeli tam yansıtmıyor ama kabartmalı şık bir takım..



English home 'un ferforje peçeteliklerini bilirsiniz.. Göze güzel görünsede çok büyük olmaları gözümde hantal ve kaba bir görüntü oluşturuyordu. Geçenlerde yeni sezon ürünlere bir göz attım ve bu kibar mı kibar ferforje peçetelikle karşılaştım.. Gördüğüm gibi alıp kasaya yöneldim :)





Evimin yakınlarında Tefal outlet mağazası var , çalışanlarıyla kanka oldum diyebilirim :D Haftada bir gün uğramazsam olmaz. Şaka bir yana ciddi iyi indirimlere denk geldim. Kelepçeli kek kalıbı ne zamandır aklımdaydı ama karşılaştığım ürünlerin kalitesi fiyatını haketmiyordu.. Tefal ise son derece güvendiğim bir marka. Bu kelepçeli kalıbı ise 50 tl den 15 tl ye düşmüştü.. :)  Tabi ki hemen bir adet aldım.



Son zamanlarda Linens 'e göz attınız mı ? Ben epey zamandır uğramıyordum.. Yine Bursa'da annemle bir ihtiyaç için 4 katlı olan XL mağazasına girdik ve girmemle gözlerimin fal taşı gibi açılması bir oldu. Hemen hemen bütün mağazayı romantik country ürünlerle donatmışlar. Hatta bazı ürünler english home ürünlerinleriyle aynıydı.  Fiyat olarakta daha uygun diyebilirim..




Bu kupa takımım da oradan.  Bence bir göz atın derim..





Bu üçlü çerezlikte bir mudo indirimi 10-15 tl ye almış olabilirim..


Evet son dönem aldığım bu ürünlerin hepsi benim için baya karlı alışverişler oldu.. :)

Sizce de öyle değil mi :)


Sevgiyle kalın..

8 yorum:

  1. Hepsi çok güzel canımm güle güle kullanmayı nasip etsin Allah. .
    Yemek takımını ne kadar aldınn öğrenebilirmiyimm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) 50 tl

      Sil
    2. Normalde ne kadar bilmiyorum ama özdilek özel indirimi vardı. Yine de üç aşağı beş yukarı her yerde aynıdır.

      Sil
  2. Canım yeni aldıkların çok güzellll çok beğendim hepsini :)
    Mutlu günlerde kullan inşallah.

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan. Linens'e kesin uğrayacağım!!

    YanıtlaSil
  4. Merhaba eşyalarınız çok güzelmiş özellikle yatak odasına bayıldım güle güle kullanın :) bende o tarz bişey istiyorum nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim :)

    YanıtlaSil