11 Haziran 2013 Salı

Çeyiz alışverişi son demler

Aldık alıyoruz derken ihtiyaç listesinden bir bir silindi herşey :)  Bir kaç bariz şey kaldı ama onları da beğenmediğimden almıyorum, örneğin günlük yemek takımı.. Bu yüzden nişanlımın memleketi olan Kütahya'ya gitmeyi bekliyorum. Duyduğuma göre oradaki fabrika çıkış mağazalarında fevkalade modeller mevcutmuş.

Bernardo'nun İstanbul temalı bir serisi var, kısaca söyliyeyim " hastayım" o seriye. Şimdilik kahve fincanlarını aldım ama kupalarda yolda..



Yine Bernardoya her girdiğimde gözüm bu kupaları arardı gelir gelmez en çabuk tükenen ürünlerinden biri tabi bunda güzel olduğu kadar makul bir fiyatının olmasınında katkısı büyük;)


Fatih pazarını bilenler bilir oldukça büyük çeşitli ürün yelpazesi olan bir yerdir :D Geçenlerde İg de bir arkadaş pazardan canlı canlı bu çay tabaklarını paylaşmıştı . Zaten o tarafa gidecek olan ben pazarada uğrayayım dedim. Aslında bulacağımdan umutsuzdum çünkü pazar büyük ve ben kalabalığa gelemeyen bir insanım bu yüzden yarım saatten fazla duramam bayılacak gibi olurum.. Rabbimin hikmeti işte nasip edecek ya 15 dakika gezdim gezmedim karşıma çıktı bu güzellikler :)



Son olarak biz nişanda dar vaktimizden dolayı tam anlamıyla bir bohça yapmamıştık. Bu yüzden düğüne kaldı     her şey. Her ne kadar ayrı ayrı şehirlerde olduğumuz için bir bohça getir götür merasimimiz olmayacak olsa da bohçamız bu efendim :)   Geçenlerde tuttum Eminönü'nün yolunu, düğün telaşesi etrafı sarmadan aradan çıkardım damat  alışverişini :))


Bilenler bilir ama ben yine de söyliyeyim eğer düğün alışverişi yapacaksanız kesinlikle  eminönüne gidin.


Ayrıca kına gecem için dağıtmayı çok istediğim bir hediyeliği eminönünde bir üretciden tam yarı fiyatına buldum.. Şaka gibi geldi.. Keşke kalabalığa dayanabilsem de daha fazla gezebilsem kimbilir daha neler bulurum ama ancak haftaiçi izinli olabildiğim zamanlar gidebiliyorum, haftasonu adım atmam oraya : /


Şimdilik benden bu kadar, sevgiyle kalın :)









11 yorum:

  1. :):):)

    bayıldım bayıldım
    ıyı günlerde kullan :D

    YanıtlaSil
  2. kahve fincanları ve kupalar çok cok güzel,iyi günlerde kullan:)merak ettim eminönünü şimdi yaaa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim , bence en yakın zamanda merakını gider pişman olmazsın :)

      Sil
  3. hepsi çok güzeller :)

    hediyelikleri de bizle paylaşırsın di mi sonra :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz tam karar vermedim bir kaç seçenek var,netleşsin elbette paylaşırım. Bütün ayrıntıları paylaşmayı düşünüyorum zaten :)

      Teşekkürler :)

      Sil
  4. istanbul serisi hakikaten harika ama tatil için her sene kütahyaya giden biri olarak söylemeliyim ki fabrika satış mağazalarında defolu ürünlerden günlük çok hoş takımlar oluşturabilirsin.
    şu yazımda gösterdiğim tabağı bahsettiğin mağazalardan almıştım çok uygun bir fiyata.
    http://nabrutvebiz.blogspot.com/2012/10/son-haberler.html
    neyse aklında fikir oluşturması açısından bu kadar uzattım susayım artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o şekil yapanlar varmış aslında bir çok kez gitmeme rağmen bir kerede şu mağazalara uğrayayım demedim, inş. bi daha ki gidişimde mutlaka uğrayacağım. Tabağa baktım çok güzelmiş :) bir Kütahyalılık var galiba sende de :)

      Teşekkür ederim bu arada :)

      Sil
  5. Kupalarına bayıldım güle güle kullanın sevgilerimle;)

    YanıtlaSil