9 Nisan 2013 Salı

BAŞLIKSIZ




Merhaba sevgili bloggerlar. Yine yoğun bir döneme girdim bir yandan sınavlarım bir yandan iş,yakın zamanda  da Ankara'ya çok sevdiğim bir arkadaşımı ziyarete gideceğim, arkasından Bursa ve son olarak İstanbul'a dönüş yapacağım. Bitmedi İstanbul'a döner dönmez ise yine çok sevdiğim bir arkadaşımı misafir edeceğim üç günlüğüne.. Yazarken yoruldum :)  

Şu sıra daha çok ders çalışıp arada zihnimi dinlendirmek için müzik dinliyorum. Her akşam eve geçip aynı şeyleri yapmak sıkıcı gelsede bir süre böyle .. 

Ankara'ya ilk gidişim ( Başka şehre giderken içinden geçişimiz haricinde) Ankaralılar dışında orayı seven çok insan görmedim, dört yıl Ankara'da okuyan ev arkadaşımda buna dahil . Sebebini pek anlayamamakla beraber gidelim görelim diyorum :)


Bu arada Ankara deyince aklıma gelen sanatçılardan biridir Ümmüşen Ankaralı değil tabi Odtü mezunu Derya Köroğlu gibi, ki onunda sesini çok severim. Kişilerin fikir ve düşüncelerine bakmadan sanat evrenseldir diyorum ve sizi Ümmüşen'in harika sesiyle başbaşa bırakıyorum ;









5 yorum: