14 Mart 2013 Perşembe

Çeyiz alışverişi 3

Merhaba arkadaşlar :)

Biraz uzak kaldım buralardan. Halettmem gereken işler vardı ve bir hafta izne ayrılıp Bursa'ya ailemin yanına gittim.. Tatil güzel ama çabuk bitti , ama baya iyi geldi :)  Evlilik hazırlıklarına devam ediyoruz. Şaka maka 6 ay kaldı. Artık gelinlik baksam mı diye düşünüyorum. Ama nişanımda özellikle son günlerde nasıl kilo verdiğimi hatırladıkça, gelinliğin içinde düğün günü kaybolurmuyum diye endişe etmiyor değilim :)

Son dönemlerde çeyiz alışverişime internetten devam ettim. Ama aldığım ürünler epey gecikmeli geldi. Üstelik gelen ürünlerden bir kaçı beni küçüklüğü ile birhayli şaşırttı. Özellikle markafoniden aldığım çerezlikler barbie bebek oyuncağı gibi falan göründü gözüme. Bundan sonra bazı bildiğim marka ve ürünlerin çok büyük indirimi olmadığı sürece internetten alışveriş yapmayı düşünmüyorum..

Aşağıdakiler 1v1y den dün gelen ürünlerimin görselleri ; 





Tefal su ısıtıcısı. Çelik olmasını özellikle istedim daha uzun ömürlü olsun diye..





Tefal blender-rondo seti. Bunu alarak iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Bütün ürünleri tek tek mi alsam yoksa böyle set halinde mi diye epey düşündüm. Tabi ki set halinde daha ekonomik oluyor ve ayrıca çok daha az yer kaplıyor. Bunu düşünerekten set halinde olanı tercih ettim. Belki içimizdeki bazı ev hanımları bizimle bu konu hakkıındaki deneyimlerini paylaşabilir :)





Rendede internetten mi alınır demeyin :D

Korkmaz ürünleri indirimdeydi ve gözüme pek bir güçlü heybetli göründü bu rende :)  Aldım gitti :)


Şimdilerde iyi bir elektrikli süpürge arayışı içerisindeyim. Genel olarak bu konuda phılıpsı öneriyorlar. Gerçi bende nedense güveniyorum phılıpse. Haftasonu gidip biraz avm gezip iyi bir süpürge bulmayı umuyorum. Sizin bu konuda görüşleriniz varsa çekinmeden paylaşınız lütfen  :)





Şimdilik bu kadar sağlık ve esenle kalınız :)

10 yorum:

  1. kesinlikle philips maraton filtresini kendi temizleyenlerden fiyatı biraz pahalıdır ama kesinlikle değer... ben maraton kullanıyorum ama filtresini kendi temizlemesi çok önemli bir özellik ben alırken henüz o özelliği yoktu :( İyi günlerde kullanırsınız umarım bu güzel eşyalarınızı... nasılda tatlı telaşlar...

    YanıtlaSil
  2. Bende blendir olarak böyle parcali bir urun kullaniyorum 4 yil oldu hala saglam aldigim gun gibi hem az yer kapliyor hem pratik oluyor kullanmasi ben memnunum supurge konusunda cok memnun degildim eski supurgemden philipsin 500 w emis gucunde olan modelini aldim yeni cikanlardan gecen sene aldim bir yildir rahat ettim canim okadar kolay supuruyor okadar sessiz calisiyorki bu arada 500 w emis gucu suan dunyadaki en yuksek emis gucu torbali olmasi ilk sene biraz sorun cikardi surekli torba almak zorunda kaldim ama saticinin uyarisiyla artik eldiven takip bosaltiyorum torbasini cok kolay temizleniyor ve tekrar kullanabiliyorum modelin adi 9170 performer bekarkende defalarca supurge degistirip islak kuru bircok supurge denedigim icin siddetle tavsiye ederim canim diger supurgelerde biraz pahali ama verdigin parayi son kurusuna kadar hakediyor

    YanıtlaSil
  3. Kızlar ikinizde aklımda olan iki süpürgeyi tavsiye etmişsiniz, baya çıkmazdayım bu konuda :/

    Pasta delisi aynen güzel telaşlar biraz stresli bir dönemde olsa :) Maratona baktım ama emiş gücü fiyatına göre bana düşük gibi geldi, diğer phılıps ürünlerine nazaran.

    Delancey bende 9170 e bakmıştım netten emiş gücü en yükseği sadece torbalı olması beni biraz düşündürdü.


    Bi tercih yapmam lazım :/

    YanıtlaSil
  4. ben kendi filtresini temizleyen model çıkınca ondan alıp kendimdekini anneme vermek için gittim tanıdığımız bir yerden almıştık sık sık alışveriş yaparız oradan bana satmadılar canım sizdeki bundan çok daha iyi bunda torba sorunu yok ama bu süpürge kadar emiş gücü yok diğerinin diye almadan elimiz boş döndük :) bende torba almaktan sıkıldım deyince bana içini boşaltmamı önerdi gerçekten çokta kolay temizleniyor bir plastik eldiven tek kullanımlıklardan :) balkonda 1 dk nı almıyor bence emiş gücü çok daha önemli tatlım daha kısa sürede süpürebiliyorsun yorulmuyorsun şimdi halıların yeni olacağı için ilk bir yıl çok tüy çıkacak halılarından ve sık sık süpürmen gerekecek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz ön araştırma ve seninde tavsiyenle 9170 almaya karar verdik. Yarın gidip almayı planlıyoruz.

      Teşekkür ederim deneyimlerini bizimle paylaştığın için :)

      Sil
  5. Rica ederim tatlım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) ev işlerinde bir ütü birde elektirik süpürgesi çok önemli diger eşyaların kullanımı birşekilde oluyor ama ikisinin mutlaka en kullanışlı olanı gerekiyor :)

    YanıtlaSil
  6. hayırlı olsun...
    güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Şirinecim :)

    YanıtlaSil
  8. Hayırlı olsun canım çok güzel şeyler almışsın.Güle güle kullan inşallah

    YanıtlaSil
  9. Blender setimiz aynı bende evde bir kaç kere denedim gerçekten çok kullanışlı çok iyi yapmışsın böyle almakla:)

    YanıtlaSil