30 Haziran 2013 Pazar

Çeyiz alışverişi (ya da keyif :)

Merhaba arkadaşlar :) Başlıktan da anlaşılacağı üzere ve geçenlerde de dediğim gibi ihtiyaçlarımın birçoğunu bitirmiş ama gözümü güzel görünen elimin gittiği şeyleri almaya devam ediyorum :)


Son üç ayımız kaldı bu haftasonu gelinlik dikimi için modaevlerini gezdik bir tek kadıköy kaldı orada da bir kaç yere uğradıktan sonra son kararımızı vereceğiz inşallah..

İşte son zamanlarda aldığım bir kaç şey ;



Bu cici tepsi bir pazar ganimetidir :)  Üstelik kendileri epey bir ucuzdur :)




Bu porselen tabaklarda pazar ganimeti olmakla beraber fiyatı yok artık dedirtecek cinsten :) (dayanamıyorum söyliyeyim ikisi 3,5 tl :D )






Karaca da arayıp tarayıp bulamadığım kalpli tabaklar yol üstünde öylesine girdiğim bir züccaciyede karşıma çıktılar :)




Sizinde ig de ya da internette herhangi bir yerde gördüğünüz bazı şeyleri almak istediğiniz zamanlar oluyor mu ?

 Mesela bu nihaleyi ig de bir kaç arkadaşta görüp english home da soluğu aldım :)




Bu çay tabakları da bir paşabahçe gezisi sonucu benim oldu :) Kırmızı kahvaltı takımlarımıma alternatif olsun diye aldım zira ben kahvaltıda çayı fincan yerine ince belli bardakta içmeyi tercih ediyorum :) 


Evet şimdilik bu kadar :) Son olarak birbirimizi blogvinden takip etmeyi unutmayalım, sağ üst köşede takip butonu sizi bekliyor :) 


Sağlıcakla kalın :)

15 Haziran 2013 Cumartesi

SİHİRBAZLAR ÇETESİ / Now You See Me



Son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmi.

 İlginç ve enteresan bir bir konusu var ; Birbirinden bağımsız dört sihirbaz gizemli  biri tarafından bir araya getirilir.Ortada devasa bir plan vardır. Her şey adım adım ilerler ve sizde oturduğunuz yerden bu puzzle çözmeye çalışırsınız. 

 İlk büyük gösterilerinde binlerce seyircinin gözü önünde bir bankayı soyarlar, FBI ve İNTERPOL peşlerine düşer ama onları tutuklamaları için ya sihire inanmaları lazımdır ya da bu işi nasıl yaptıklarını çözmeleri..

Bunun için sihirbazların numaralarını çözen ve bu işle para kazanan Thaddeus'a  başvururlar.


 Thaddeus pek çok sihirbazı ekmeğinden etmiş bir adamdır. Film boyunca egosunu  belli eder. Ajanlara aptal muamelesi yapıp çeteyi alt etmek için onlardan hep bir adım önde olmaları gerektiğini söyler..



Ama çete onlardan  5-10 adım öndedir.. 

Kısaca harika bir aksiyon,heyecan verici ve gizemli bir atmosfer ayrıca şahane bir kadroyla dört dörtlük bir film sizleri bekliyor.. 

Kaçırmayın derim..




11 Haziran 2013 Salı

Çeyiz alışverişi son demler

Aldık alıyoruz derken ihtiyaç listesinden bir bir silindi herşey :)  Bir kaç bariz şey kaldı ama onları da beğenmediğimden almıyorum, örneğin günlük yemek takımı.. Bu yüzden nişanlımın memleketi olan Kütahya'ya gitmeyi bekliyorum. Duyduğuma göre oradaki fabrika çıkış mağazalarında fevkalade modeller mevcutmuş.

Bernardo'nun İstanbul temalı bir serisi var, kısaca söyliyeyim " hastayım" o seriye. Şimdilik kahve fincanlarını aldım ama kupalarda yolda..



Yine Bernardoya her girdiğimde gözüm bu kupaları arardı gelir gelmez en çabuk tükenen ürünlerinden biri tabi bunda güzel olduğu kadar makul bir fiyatının olmasınında katkısı büyük;)


Fatih pazarını bilenler bilir oldukça büyük çeşitli ürün yelpazesi olan bir yerdir :D Geçenlerde İg de bir arkadaş pazardan canlı canlı bu çay tabaklarını paylaşmıştı . Zaten o tarafa gidecek olan ben pazarada uğrayayım dedim. Aslında bulacağımdan umutsuzdum çünkü pazar büyük ve ben kalabalığa gelemeyen bir insanım bu yüzden yarım saatten fazla duramam bayılacak gibi olurum.. Rabbimin hikmeti işte nasip edecek ya 15 dakika gezdim gezmedim karşıma çıktı bu güzellikler :)



Son olarak biz nişanda dar vaktimizden dolayı tam anlamıyla bir bohça yapmamıştık. Bu yüzden düğüne kaldı     her şey. Her ne kadar ayrı ayrı şehirlerde olduğumuz için bir bohça getir götür merasimimiz olmayacak olsa da bohçamız bu efendim :)   Geçenlerde tuttum Eminönü'nün yolunu, düğün telaşesi etrafı sarmadan aradan çıkardım damat  alışverişini :))


Bilenler bilir ama ben yine de söyliyeyim eğer düğün alışverişi yapacaksanız kesinlikle  eminönüne gidin.


Ayrıca kına gecem için dağıtmayı çok istediğim bir hediyeliği eminönünde bir üretciden tam yarı fiyatına buldum.. Şaka gibi geldi.. Keşke kalabalığa dayanabilsem de daha fazla gezebilsem kimbilir daha neler bulurum ama ancak haftaiçi izinli olabildiğim zamanlar gidebiliyorum, haftasonu adım atmam oraya : /


Şimdilik benden bu kadar, sevgiyle kalın :)